Social Icons

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ. Γέφυρα Προς Τα Ανώτερα Επίπεδα Συνειδητότητας


Όταν στην βιβλιοθήκη του εαυτού σας έβγαλαν όλα τα βιβλία από τα ράφια και τα σκόρπισαν και διαχωρίστηκε το DNA, ώστε να παραμείνουν μόνο δύο αλυσίδες με πολύ λίγα δεδομένα και ελάχιστη μνήμη, η σεξουαλικότητα παρέμεινε ακέραιη μέσα στο φυσικό σας σώμα.

Την άφησαν βέβαια σαν μία μορφή αναπαραγωγής για να μπορεί το είδος να παραμένει σε επαφή με την ουσία του και να φέρνει τον εαυτό του στην ζωή. Πολύ βαθιά μέσα στον μηχανισμό της σεξουαλικότητας, υπάρχει μια συχνότητα που είναι προσβάσιμη και την οποία έχουν αναζητήσει ,χωρίς να κατανοούν καθόλου, πάρα πολλοί άνθρωποι. Λέγεται οργασμός.

Ο οργασμός σας έχει ξεφύγει από τον πρωταρχικό του σκοπό. Το σώμα σας έχει ξεχάσει τον κοσμικό οργασμό στον οποίο μπορεί να φτάσει, επειδή η κοινωνία σας έχει διδάξει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, ότι η σεξουαλικότητα είναι κακό πράγμα. 
Αυτό σας το δίδαξε για να μπορεί να σας ελέγχει και για να σας αποτρέψει από την αναζήτηση της ελευθερίας που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω της σεξουαλικότητας σας. Η σεξουαλικότητα σας συνδέει με μια συχνότητα έκστασης, η οποία σας οδηγεί πίσω στην θεϊκή σας φύση και στην πληροφόρηση.

 Η σεξουαλικότητα έχει αποκτήσει κακό όνομα σε τούτο τον πλανήτη και αυτό το κακό όνομα έχει αποθηκευθεί στην κυτταρική σας μνήμη. Δεν προέρχεται από την ζωή πηγάζει από χιλιάδες χρόνια καταχρήσεων και κακής χρήσης.

Είναι απαραίτητο να αποβάλλετε από αυτή τη ζωή την αρνητικότητα που περιβάλλει την σεξουαλικότητα, καθώς και να βιώσετε να εξετάσετε πως χρησιμοποιείται τη σεξουαλική ενέργεια και τη σεξουαλικής σας έκφραση στους πολυδιαστασιακούς σας εαυτούς.
Τα ερωτικά μέρη του σώματος είναι δίοδοι ηδονής που δημιουργούν συχνότητες, που θεραπεύουν διεγείρουν το σώμα και έχουν δυνατότητα να το οδηγήσουν στον ανώτερο πνευματικό του εαυτό. Τ όσο λίγο κατανοείτε τον ερωτισμό σε αυτό τον πλανήτη που, όταν αυτός ανταλλάσσεται μεταξύ δύο ατόμων, πολύ σπάνια υπάρχει η πρόθεση για μία ταυτόχρονη πνευματική σύνδεση.

 Η σεξουαλικότητα καλεί για έναν πνευματισμό που είναι ελεύθερος και αντιμετωπίζει τον εαυτό του ως δημιουργό. Ωστόσο πολύ σπάνια χρησιμοποιείται η σεξουαλικότητα σαν μια γέφυρα που οδηγεί σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας.

Έχουμε μιλήσει με αρκετά άτομα που χρησιμοποιούν το φως. Από τότε που βρήκαν το σωστό σύντροφο σε μια μονογαμική σχέση, έχουν πετύχει υψηλά επίπεδα ύπαρξης. Η μονογαμία τείνει να λειτουργεί καλά για τους περισσότερους από σας, εξαιτίας του υψηλού επιπέδου της δόνησης σας
Όταν έχει κανείς πολλούς συντρόφους, τείνει να είναι λιγότερο αληθινός και να κρύβει το ποιος είναι: μοιράζεστε ένα μικρό μέρος του εαυτού σας από εδώ και από κει και παντού, ενώ διασκορπίζεται τον σπόρο σας. Το καλύτερο είναι να είστε με έναν άνθρωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τον ίδιο άνθρωπο για πάντα. 

Να είστε πιστοί, να είστε ανοιχτοί και να μοιράζεστε με τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεστε από κοινού, και φτάστε μαζί του όσο πιο μακριά μπορείτε. Αν αυτό καταλήξει να είναι για όλη σας την ζωή, θαύμα!!! 

Αν όχι, τότε, όταν φτάσετε σε ένα σημείο όπου δεν επικοινωνείτε και δεν εξυπηρετείτε πια ο ένας την εξέλιξη του άλλου και νιώθετε ότι η σχέση δεν θα μπορέσει να κάνει ένα άλμα, διακόψτε και βρείτε κάποιον άλλον/άλλην που να δουλεύει με την δική σας δόνηση.
Είστε ηλεκτρομαγνητικά όντα και όταν ενώνεστε σωματικά με τον/την σύντροφο, συνδέονται μεταξύ τους οι ηλεκτρομαγνητικές σας συχνότητες.

Όταν οι συχνότητες συντονίζονται και ενώνονται με την συχνότητα της αγάπης, μπορούν να συμβούν απίστευτα πράγματα.

Αν αλλάζετε συχνά συντρόφους χωρίς να γνωρίζετε τι κουβαλάει το ταίρι σας πολύ πιθανόν να φορτώνεστε τα ενεργειακά τους σκουπίδια…….


Alobar's Place

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου